fbpx

ISPORUKA ROBE

Isporuka proizvoda sa sajta „Top Rasprodaja“ vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije posredstvom kurirskih službi BEX Express i AKS Express.

Artikli se poručuju putem telefona ili popunjavanjem online porudžbenice na sajtu. Prilikom kupovine željenog proizvoda kupac ostavlja e-mail adresu na koju mu stiže potvrda o poručivanju. Paket se istog ili sledećeg dana predaje kurirskoj službi, zavisno od toga da li je poručen ranije ili kasnije u toku dana (osim ako se sa kupcem ne dogovori drugačije) i od tog trenutka je potrebno 1-3 radna dana da paket stigne do kupca.

Radno vreme kurirskih službi je od ponedeljka do petka od 8h do 16h. Prilikom isporuke dolaze na adresu navedenu u porudžbini i potrebno je da tom prilikom na adresi bude neko ko može da preuzme paket (nije neophodno da to bude osoba koja je poručila). Ako je kupac sprečen zbog posla da preuzme pošiljku, postoji mogućnost da odmah pri poručivanju navede adresu svog posla gde je u prilica da preuzme paket.

Neposredno pre isporuke paketa, kurir poziva osobu čiji broj telefona je ostavljen u porudžbini kako bi proverio da li je ta osoba na adresi(ne možemo uticati na to koliko ranije će se kurir javiti kupcu). U slučaju da kupac nije na adresi, postoji mogućnost dogovora sa kurirom oko naknadnog dolaska istog dana ili dolaska sledećeg dana. Kurirska služba paket pokušava da uruči dva puta i ako se kupac ne javlja ili se ne nalazi na datoj adresi koju je ostavio prilikom poručivanja, kurir vaća proizvod nama. Takođe nije moguće uticati na to koji od 1-3 radna dana će biti dan dostave paketa.

Paket se plaća prilikom preuzimanja. Kuriru se plaća cena proizvoda + 240 din troškovi dostave.